Over

Driehoeksconsulent

Systeemwerker

Trainer

Contact

 

De drijvende kracht achter Affinities is Sandra Hopkins. Opgegroeid bij haar werkgever ‘s Heeren Loo Zorggroep, waar Sandra zich als hulpverlener en trainer heeft kunnen ontwikkelen en waar zij door Chiel Egberts is opgeleid in de Driehoekskunde.

 

Sandra zegde eind 2015 haar vaste baan op en startte als vrijgevestigd trainer, systeemwerker en driehoeksconsulent. De systemische visie, de aandacht voor de context van de situatie, de passie anderen te inspireren, is het fundament van Affinities.

 

 

Affinities

De naam Affinities was zo gevonden. Het is het Engelse meervoud voor ‘verwantschap en affiniteit’. Sandra labelt het echter liever als PASSIE voor verwantschappen en familierelaties. Als trainer en systeemwerker steekt zij graag professionals en families aan met de Driehoek-werkwijze. Zij kan niet anders!

Over Sandra

Verbinder pur sang, bevlogen systeemwerker
en inspirator. Geboren in Nederland, deels opgegroeid in Engeland en een echt familiemens.

Als Sandra ergens in gelooft gaat zij voor honderd procent! Gelooft in samendoen, in samenkracht en in hard werken. Ze wordt gelukkig van oprechte aandacht, van kinderlogica en van uit eten gaan. Sandra woont met haar man en hun vier kinderen in het mooie Holten.

copyright © www.affinities.nl 2016 - webdesign: Reclamemakers